GLADIOLUS

FREDAGEN

I när jag gick från kontoret i fredags köpte mötte jag upp John i Linné där vi handlade vin, mat och blommor. Jag älskar att fira helgen med nya blommor och Gladiolus är nya favoriter. Hemma gjorde vi filodegsknyten med getost och spenat och åt ännu mer ost och korv innan vi hoppade i andra kläder och promenerade ner till Majorna. Där hade fina Carro hade fest i en atelje med fina människor, bland annat Karro och Carl. Efter några timmar gick vi sen till Clooney’s innan kvällen avslutades på Lounge. En trevlig fredag helt enkelt.

Celebrated the start of the weekend with flowers. Really love gladiolus right now.

STRIPED T-SHIRT ACNE, PANTS FROM H&M, RIZZO SHOES, JOHNS OLD JACKET, PANDORA RING AND BAG FROM ZARA.

4 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.