KTH

TORSDAG

Har spenderat kvällen på KTH där jag tillsammans med Signe, Parisa, Michaela, Madeleine, Caroline, Brita och Kristin lärt mig en massa om dofter. Vi fick varsin rock, doftade oss igenom flera boxar med extrakt som vi sedan betygsatte och dofterna vi gillade mest blev sedan grunden till en alldeles egen parfym. Jag ska inviga min redan imorgon. Det har varit en lång dag och jag är trött men jag har massa kvar som måste bli klart innan morgondagen. Ciao ciao!

Tonight me and some other bloggers made your own perfumes at KTH. So much fun! I will try mine tomorrow. Hope you all had a good day.

7 kommentarer
 • http://www.youtube.com/watch?v=gNmImSzj5uE

  Tomas 2012-04-02 11:09:38
  Svara
  • åh, gud va kul!

   evelina carlson 2012-04-01 15:45:53 evelinacarlson.devote.se
   Svara
   • Hej Hanna!
    Tack för en härlig blogg!
    Har en fråga.. Läste för ett tag sen att du har trådar dina ögonbryn på salong i Göteborg! Undrar vilken? Sugen på att testa!
    Glad för svar!
    Fred ut!

    Zara 2012-03-30 23:48:43
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.