A PLACE TO STAY

VÅR I STOCKHOLM

Kära, bästa, fina läsare. Jag blev hemskt glad när jag för några veckor sedan fick en praktikplats på en av Sveriges bästa reklambyråer och därför kommer jag spendera en del av våren i Stockholm. Problemet är att jag inte har en aning om vart jag ska bo. Känns nästan omöjligt. Så därför frågar jag er. Om ni har några tips eller känner någon som vill hyra ut så får ni väldigt gärna maila mig på stefansson.hanna(at)gmail.com. Tack!

Looking for a place to stay in Stockholm a couple of weeks this spring beacause of an internship at a great adverticing agency. If you know anything please email me at stefansson.hanna(at)gmail.com. Thanks! 

7 kommentarer
 • Jag bor i en trea i Alvik Sthlm och behöver hyra ut ett rum under våren.
  Maila om du är intresserad! :)
  / Fanny

  Fanny 2012-02-25 19:46:22 www.youcancallmebobby.blogg.se
  Svara
  • Victor, vart jobbar du nu då?

   Love 2012-02-23 19:10:49
   Svara
   • TJA. Är också insatt inom reklamvärlden och pluggat lite hos Berghs, samt haft praktik hos några byråer. Skulle gissa på DDB? Har vart där en vända hos Tove, riktigt skönt gäng. Hoppas på ett svar, och all lycka till!

    Victor 2012-02-22 23:36:54
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.